Boligstylist

Mangler du inspiration og/eller hjælp til ideer i indretningen hjemme, på kontoret eller i sommerhuset? 
Jeg tilbyder forskellige løsninger, hvor dine og mine ideer kan kobles, eller hvor du kan vælge at gå ”all in” på mine forslag. Du bestemmer. Det vigtigste er, at du ikke selv forsvinder i mine forslag, hvorfor jeg altid arbejder efter at mærke, hvem du er, og hvad dine ønsker er.

Nedenfor ses udpluk fra mit eget hjem, som ad flere omgange har været repræsenteret i boligblade som BoligMagasinet, Alt Interiør, Børsen Pleasure og BoligLiv. Min stil er et mix af nyt og gammelt med en kærlighed for det franske og bl.a. 1920ernes æstetik. Lad dig inspirere, og book et møde, hvis du ønsker mere information. 

Bad - Bolig Magasinet maj 2023

Foto: Tia Borg Schmidt

Reportage BoligLiv juni 2023

Foto: Tia Borg Schmidt

Køkken

Foto: Tia Borg Schmidt

Pris pr rum: 1995,- ex. moms.

Pakke 1

Ønsker du inspiration og sparring ift indretningen af dit hjem/sommerhus eller kontormiljø, men vil du gerne gøre arbejdet selv? Send mig en video af det pågældende rum, hvor du ønsker ideer og feedback, hvorefter vi via en dialog over telefonen eller Google Meet aftaler nærmere om specifikke ønsker samt taler om rummets karakter. Herefter udarbejder jeg en indretningsplan med idécollage samt en komplet indkøbsliste med links. På den måde kan du selv shoppe de ting til dit hjem, som du mener vil bidrage med den rette 
æstetik. 

Foto: Tia Borg Schmidt

Klassisk køkken med en dristig sart rosa som base. Vintage interiør for at give køkkenet personlighed og karakter. Køkkenet er Charlottes private og har været bragt i en reportage i BoligLiv maj 2023.

Foto: Tia Borg Schmidt

Pris pr rum: 4595,- ex. moms.

Pakke 2

Som pakke 1, men med besøg af mig i jeres hjem frem for telefonmøder. Her giver I mig mulighed for at ”opleve” rummet og jeg kan se, i hvilke andre omgivelser rummet skal fungere. Ved 1. møde vil jeg tage billeder af rummet og se muligheder og udfordringer. Ved 2. møde vil jeg medbringe indretningsplan og idécollage samt en komplet indkøbslise med links. Forskellen fra pakke 1 er dermed at jeg kommer i dit/jeres hjem ad 2 omgange og præsenterer tingene i levende live. Her er plads til lidt mere sparring, spørgsmål og svar, og møderne er af længere varighed. 

Pris pr rum: 12.000,- ex moms.

Pakke 3 - All in

All in. Hvis du mangler overblik og energi til dit indretningsprojekt, er pakke 3 måske løsningen for dig. 

Jeg vil besøge dig ad to omgange (som pakke 2), og med udgangspunkt i det enkelte rum, vil jeg lave en a-z løsning, som fungerer for dig. Prisen er fleksibel og afhænger af dit eget budget og hvor meget du ønsker forandret i dit hjem. Du sætter således selv loftet for projektet. Jeg vil bestræbe mig på at finde frem til din boligs bedste sider samt at tilføre det noget kant, som du måske ikke selv havde haft i kikkerten. 

Udover anlagte pris kommer egenbetaling for produkter, møbler mv. som afhænger af, hvor meget du ønsker at ændre og indkøbe. Denne samtale tager vi ved 1. og 2. besøg, hvor du selv spiller ud med et budget, som jeg efterfølgende vil arbejde indenfor. Jeg sørger for at indrette og style rummet og overdrager således et “færdigt” rum til dig. 

Foto credit: Tia Borg Schmidt

Vintage messingskab fra 1920ernes Paris samt et miks af franske vintage kaffeskåle. Lignenede kan købes hos &Vintage.

Et kig ind i min verden og den stemning jeg tilbyder

Skal jeg hjælpe med dine
indretningsdrømme?

Udfyld nedenstående formular, og jeg vil vende tilbage til dig indenfor 1-2 hverdage. Jeg glæder mig til at høre nærmere samt til inspirerende samtaler med dig. Om muligt beskriv da gerne dit rum og ønsker helt kort, samt skriv dit tlf-nummer i beskeden, så jeg ved, hvornår du træffes bedst